Dateme.fi yksityisyydensuoja

Palvelun tarjoaa Loveawaits ApS (dateme.fi) - Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Denmark. VAT No.: 33872801. Seuraavat ehdot käsittävät koko sopimuksen tarjoajan (Loveawaits ApS) ja käyttäjän välillä.

Yksityisyydensuoja
  • Henkilökohtaiset tiedot
    Voimme kerätä seuraavia tietoja kun rekisteröidyt Dateme.fi tarjouksen kautta: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, credit tai debit-kortin tiedot tai riippuen maksutavasta, muita maksutietoja.

• Tekniset tiedot
    Kun käyttäjä kirjautuu Dateme.fi:n palveluun, keräämme teknisiä tietoja käyttäjän laitteesta, kuten käyttämäsi tietokoneen IP-osoitteen, käyttöjärjestelmän tyypin ja laitteeseen liittyvät tunnukset.

• Liittymis- ja kyselytutkimustiedot
    Kaikki tiedot, jotka annat meille Dateme.fi tarjouksen yhteydessä, tallennetaan sisään kirjautuessa.

• Evästeet ja internet-jäljitteet
    Evästeet ovat ainutlaatuisia tunnisteita, joita lähetämme laitteeseesi. Järjestelmämme voi näin tunnistaa laitteesi ja tarjota toimintoja, kuten kohteiden varastointi käyntien välillä, henkilökohtaisia Dateme.fi mainoksia kolmansien osapuolien internetsivuille ja mobiilisovelluksiin sekä henkilökohtaisia kolmannen osapuolen mainoksia koskien tiettyjä Dateme.fi tarjouksia. Voimme käyttää Adobe Flash-evästeitä muistaaksemme asetuksesi, mieltymyksesi ja käyttösi Dateme.fi tarjouksen yhteydessä. Internet-jäljitteet, clear .gifs tai vastaavat toiminnot ovat osa koodeja, joita asetamme Dateme.fi palveluun tutkiaksemme ja kerätäksemme tietoja käyttäjän toiminnasta Dateme.fi tarjouksen yhteydessä.
    Saamme vahvistuksen, kun avaat Dateme.fi:n lähettämän sähköpostiviestin, jos tietokoneesi tukee tätä mahdollisuutta. Voimme myös seurata muita tietoja, kuten tykkäämisiä, virheitä sivuilla, kuinka kauan käyttäjä on osallistunut Dateme.fi:n tarjouksiin, käyttäjän viimeisimmän kirjautumisen Dateme.fi palveluun ja käyttötiedot. Lisäksi käyttäjän voittamat arvonnat, kilpailut tai muut Dateme.fi tarjonnan tarjoukset, ilmoituksiin vastaamisen mittaukset ja muut Dateme.fi tarjonnan analyysit.

• Sosiaalisen median sivustot
    Jos kirjaudut Dateme.fi palveluun kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivuston kautta, Dateme.fi voi saada tietoja sosiaalisen median profiilistasi ilman rajoituksia, sisältäen antamasi julkiset tiedot, sosiaalisen median käyttäjätunnuksesi, etu- ja sukunimesi, käyttäjänimesi, profiilisi ja kansikuvasi. Jos kutsut uusia jäseniä sosiaalisen mediasi sivustolle tai lähetät viestejä sosiaalisten pelien jne. kautta, voimme kerätä tietoja liittyen näihin viesteihin, sisältäen ystäväsi sosiaalisen median sivuston käyttäjätunnukset, sähköpostiosoitteet ja sisällön.

• Mobiililaitteet
    Kun kirjaudut Dateme.fi palveluun mobiililaitteen kautta, voimme saada paikannustietoja (IP-osoitteen perusteella) ja tietoja mobiililaitteestasi sisältäen laitteeseesi liittyvät erilaiset yksilölliset tunnisteet, laitteistotiedot, käyttöjärjestelmäversion ja toimintasi sivuilla. Voimme käyttää näitä tietoja tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisia mainoksia ja sisältöjä, mukaan lukien sijaintiisi liittyvät mainokset ja sisällöt.

• KÄYTTÖ JA KERÄTTYJEN TIETOJEN TURVALLISUUS
    1. Voimme käyttää käyttäjänimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja salasanaa yksilöimään sinut käyttäjänä Dateme.fi tarjouksissa, tarjota sinulle palveluksia ja käsitellä tapahtumia. Voimme käyttää tai näyttää käyttäjänimesi ja ikonin tai profiilikuvan, jos sovellettavissa, rankingia varten, kilpailuissa tai arvonnoissa, keskustelujen tunnistamisessa ja/tai keskustelujen tunnistamisessa. Voimme käyttää syntymäaikaasi varmistaaksemme kelpoisuutesi osallistua Dateme.fi tarjouksiin.
    2. Tämän yksityisyydensuojan ehtojen mukaisesti, voimme käyttää yhteystietojasi käsitelläksemme uutiskirjeitämme ja/tai sähköpostikampanjoitamme sekä lähettää sinulle päivityksiä, turvallisuusilmoituksia tai Dateme.fi tarjouksiin liittyviä hallinnollisia viestejä. Yhteystietosi sallii meidän ilmoittaa uusista ominaisuuksista, parannuksista, Dateme.fi tarjonnan ongelmien päätöslauselmista, käsitellä ja/tai kanavoida asiakkaan tukikysymyksiä ja asioita sekä informoida uusista deitti-mahdollisuuksista, arvonnoista, kilpailuista, palkinnoista ja/tai erityistapahtumista.
    3. Jos “Kerro kaverille” toimintomme on mahdollinen tietyssä Dateme.fi tarjouksessa ja osallistut siihen, sähköpostiosoitteesi jaetaan henkilön kesken, jonka valitset lähettää Dateme.fi tarjouksen yhteydessä käyttäen tätä ominaisuutta. Voimme käyttää IP-osoitetta kartoittaaksemme sopivan maa-kohtaisen version Dateme.fi tarjouksesta käyttäjälle tai käyttää mahdollisuuttamme rajoittaa sellaisten henkilöiden pääsyä sivuillemme, jotka ovat rikkoneet Ehtojamme.
    4. Käytämme evästeitä ja muuta teknologiaa, kuten mobiililaitteiden tunnisteita parantaaksemme kokemuksiasi Dateme.fi tarjonnan parissa. Nämä tekniikat mahdollistavat kumppaniohjelmien ajamisen ja tarjoavat sinulle räätälöityä sisältöä tai tarjouksia, kuten henkilökohtaisia Dateme.fi mainoksia muilla internetsivuilla ja mobiilisovelluksia sekä henkilökohtaisia kolmannen osapuolen mainoksia tietyissä Dateme.fi tarjouksissa. Evästeet mahdollistavat automaattisen kirjautumisen, kun avaat Dateme.fi tarjouksia ja mahdollistaa muita operatiivisia toimintoja Dateme.fi tarjonnan parissa.
    5. Voimme käyttää kerättyä tietoa laskeaksemme kertymiä, nimettömiä tilastoja käyttäjäyhteisöstämme parantaaksemme Dateme.fi tarjontaamme tai turvallisuus syistä.
    6. Dateme.fi käyttää kohtuullisia toimenpiteitä suojellaksemme kerättyä tietoa tappioista, varkauksista, väärinkäytöksistä sekä luvattomalta käytöltä, ilmitulosta, muutoksista ja tuhoista.
  • TIEDON JAKAMINEN
    Voimme jakaa asiakkaan tietoja alla kuvatun mukaisesti.
    1. Dateme.fi:n ja muiden suojaus
      Voimme tuoda ilmi tietosi, jos käyttöehtoja tai muita sopimuksia on rikottu; jos uskomme, että lakia on rikottu; jos Dateme.fi:n, asiakkaidemme tai muiden oikeuden, omaisuuden ja turvallisuuden suojeleminen sitä vaatii.
    2. Evästeet, verkkomainonta ja analytiikka
      Estojen, poistamisen ja evästeistä tietoja saadaksesi, katso selaimen asetukset ja ohjeet. Koska evästeiden avulla voit hyödyntää joitakin Dateme.fi:n olennaisia piirteitä, suosittelemme jättämään evästeet päälle.
    3. Mobiilimainonta
      Suurin osa mobiililaitteista tarjoaa mahdollisuuden olla vastaanottamatta sovellusten käyttämää tietoa, joita käytetään kiinnostuksen kohteidesi mainontaan. Näiden mahdollisuuksien käyttöä varten tutki laitteesi asetukset.
    4. Sosiaalisen median sivustot
      Voit hallita oman sosiaalisen verkoston tietosuoja-asetuksia sosiaalisen verkkoyhteisön tililläsi.
  • SPONSORIT, MAINOSTAJAT JA KOLMANNET OSAPUOLET
    Dateme.fi tarjoukset sallivat sinun pelata tai jakaa tietoja sosiaalisen median kautta (esim. kirjautumalla sosiaalisen median tilin kautta tai klikkaamalla ”Tykkää”) tai sisältää linkkejä sosiaalisen median tai kolmansien osapuolien palveluihin. Näitä toimintoja ja linkkejä käytettäessä sovelletaan näiden yhtiöiden tietosuojakäytäntöjä ja näiden palveluiden omia asetuksiasi. Dateme.fi ei valvo tätä eikä ole vastuussa tiedoista, jotka on toimitettu tai kerätty sosiaalisen verkkoyhteisön tai kolmansien osapuolien kautta. Kehotamme sinua tarkistamaan näiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä, jotta tietäisit kuinka tietojasi kerätään ja käsitellään.
    Sivusto saattaa tarjota linkkejä sponsorien, mainostajien tai kolmansien osapuolien internetsivuille, joita Dateme.fi ei omista tai hallitse. Osallistumalla mihin tahansa kilpailuun, koejäsenyyteen tai muuhun Dateme.fi:n järjestämään toimintaan, hyväksyt rekisteröitymisesi myös mainontaan, jota harjoittavat vain kolmannet osapuolet. Minkään kolmannen osapuolen sivuston, sovelluksen, ohjelman, sisällön tai mainonnan sisällyttäminen, linkittäminen tai käytön hyväksyminen ei ole Dateme.fi:n hyväksymää tai kannustamaa.
    Dateme.fi ei hallitse, eikä ota mitään vastuuta, kolmansien osapuolien sisällöstä, yksityisyydensuojasta tai toiminnasta.
    Käyttämällä Sivustoa hyväksyt Dateme.fi vastuunvapautuksen kaikista ja mistä tahansa vastuusta, joka koituu minkä tahansa kolmannen osapuolen sivuston, sisällön, palvelun tai ohjelman käytöstä, joka on alkanut Sivuston kautta.
    Sivuston kautta löydetty viestintä, toiminta tai osallistuminen sponsoreiden, mainostajien tai muiden kolmansien osapuolien mainontaan tapahtuu ainoastaan sinun ja kyseisten kolmansien osapuolien välillä.
    Hyväksyt, että Dateme.fi ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen mihinkään menetykseen tai vahinkoon, joka on aiheutunut toiminnasta Sivustolla läsnäolevien sponsorien, kolmansien osapuolien tai mainostajien kanssa.

• LAPSET
    Dateme.fi tarjoukset välttävät “henkilökohtaisten tietojen” keräämistä ja käyttöä kuten laissa Lasten internetin käytöstä määritellään (Lex Nokia, urkintalaki) alkaen alle 18-vuotiaista muun kuin sisäisen toiminnan tuki. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaista tietoa alle 18-vuotiailta. Alle 18-vuotiaat eivät saa rekisteröityä tai antaa henkilökohtaisia tietoja meille. Dateme.fi kunnioittaa vanhempien ja lasten yksityisyyttä ja on sitoutunut noudattamaan Lex Nokiaa ja urkintalakia. Jos vanhempi epäilee, että alaikäinen on luovuttanut henkilökohtaisia tietoja Lotto24:lle, hänen tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai postitse: LoveAwaits (Under 18), Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Denmark. Tiedon saatuamme ryhdymme toimiin viipymättä poistaaksemme tiedot, jotka koskevat alle 18-vuotiasta. Kehotamme vanhempia pitämään säännöllisesti silmällä lastensa internet toimintaa.

• SOPIMUS DATEME:N MENETTELYTAVOISTA
    Avaamalla ja / tai käyttämällä mitä tahansa Dateme.fi:n tarjousta, ymmärrät ja hyväksyt tämän yksityisyydensuojan ja Ehdot. Jos et hyväksy menettelytapojamme, älä avaa tai käytä Dateme.fi:n tarjouksia.